ESVEN Servei Tècnic Oficial Ferroli i Cointra

  • Servei Tècnic Oficial Ferroli

    Servei Tècnic Oficial Ferroli

  • Servei Tècnic Oficial Cointra

    Servei Tècnic Oficial Cointra

Servei Tècnic Oficial Ferroli i Cointra

Telèfon central d'avaries

902 022 652

Telèfon d'urgències cap de setmana

935 153 098

Qui som

Esven Servicio Técnico S.L.U. és el Servei Tècnic Oficial Ferroli per a la zona de Barcelona, Maresme, Penedès - Garraf i Tarragona - Reus, i és el Servei Tècnic Oficial de Cointra de Vallès Occidental, Penedès - Garraf i Tarragona - Reus. Les dues marques pertanyen al Grupo Ferroli (Gruppo Férroli) .

Esven Servei Tècnic es una empresa fundada en 1975. La seva principal activitat era el montatge de calefacció i sala de calderes. Des de el seu naixement, és un Servei Tècnic Autoritzat Chaffoteaux entrant en el món de l'assistència post-venda. Amb el pas dels anys va endinsant-se a les necessitats del entorn, fins que a l'any 1998 passa a ser Servei Oficial Ferroli donant així un gir cap el manteniment integral tant a nivell individual com industrial. En 2011 va ampliar els seus serveis convertint-se en Servei Oficial Cointra.

ESVEN està format per un grup de més de 50 professionales especialistes en calefacció, aigua calent sanitària i energia solar, que estan a la seva entera disposició tant per a l'usuari com per el professional.

El nostre equip posseeix, entre unes altres, les següents certificacions:

  • Instal·lador-mantenidor d'instal·lacions tèrmiques en els edificis (Carnet ITE).
  • Instal·lador-mantenidor de calefacció i ACS.
  • Certificat per a la manipulació d'equips amb sistemes frigorífics de qualsevol càrrega de refrigerants fluorats.
  • Instal·lador de gas - categoria C.

A més, ESVEN, en ser un servei tècnic oficial de Ferroli i Cointra, està en constant formació per part tant de Ferroli com de Cointra per a poder oferir al client la millor atenció i la màxima eficàcia en les reparacions i els manteniments.

Esven Servicio Técnico S.L.U. forma part del Gremi de Reparadors i Mantenidors d'aparells d'ús domèstic i industrial de Catalunya des de 1976 i de l'Associació d'empreses de serveis d'assistència tècnica oficials de marca PASGAS des de 2005.

Esven Servicio Técnico S.L.U. compleix la norma ISO UNE-EN-ISO 9001 des de l'any 2008 i cumpleix la seva política de qualitat.

Especialistes en confort de la llar

Especialistes en la seva caldera

Colaboracions i certificacions